Skip to main content

Shockwavepraktijk is een fysiotherapiepraktijk met meer dan 15 jaar ervaring met shockwave therapie.

Onze shockwave praktijk ligt direct aan de A2 centraal in Nederland. Ca.10 minuten vanaf Lopik.  Daarnaast beschikken wij over een eigen parkeergelegenheid.

Wij beschikken over een team van 5 fysiotherapeuten die allemaal geschoold zijn in behandelen met shockwavetherapie. Ook hebben wij meerdere shockwave apparaten binnen onze praktijk. Daarom kunnen wij u binnen 24 uur inplannen voor een behandeling. Dus geen lange wachttijden !!

De gezondheidzorg ontwikkelt zich momenteel snel. Onder druk van verzekeraars moeten behandelingen sneller en effectiever zijn en wordt het aantal behandelzittingen bij bijvoorbeeld fysiotherapie beperkt.

Shockwave therapie Lopik is de uitkomst.

De behandeling middels shockwave therapie is een onderdeel van de fysiotherapeutische behandeling. Er worden dus GEEN extra kosten in rekening gebracht. Uitsluitend fysiotherapeutische zittingen. Mits geïndiceerd wordt er ook een echo opname gemaakt van de betrokken structuren. 

De behandelduur is kort en zeer effectief. Reeds na 2 á 3 sessies verklaart 80% van de patiënten dat de pijn gedeeltelijk of zelfs volledig verdwenen is.

Bovendien is shockwave therapie bewezen effectief bij chronische klachten aan het bewegingsapparaat. Diverse specialisten, huisartsen en fysiotherapeuten zien shockwavetherapie als de meest effectieve behandelmethode bij chronische peesaandoeningen.

Aandoeningen zoals hielspoor, tenniselleboog, golfersarm, schouderpees ontstekingen, kalk in de schouderpees, achillespees ontsteking, pijn aan de buitenzijde van de heup, liespijn en jumpers knee zijn dikwijls hardnekkig aandoeningen en vereisen vaak een langdurig behandeltraject. Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat shockwave therapie ook bewezen effectief is bij spasticiteit na een herseninfarct.

Langer wachten tot dat uw pees aandoening vanzelf overgaat is niet verstandig. De meeste peesaandoeningen worden juist chronisch door te lang wachten.

Inmiddels hebben wij in de afgelopen 15 jaar zeer veel ervaring opgedaan met deze behandelmethode. U bent bij ons dan ook op het juiste adres.

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het verbluffende resultaat !!